Velkommen til København Karateklub

Nye medlemmer:

Hvis du gerne vil med på vores begynderhold, som starter op i januar og august, kan du melde dig ind online her på hjemmesiden. Du kan også begynde med at komme forbi til en uforpligtende prøvetime.

Læs mere under "Bliv medlem" i menuen til højre, hvor du også finder en masse information om både klubben og karate. Du kan melde dig ind her.

Vi bor 100 meter fra Metroen, indgang i gården. Se kort her.

Information in English here.

Se vores karatefilm

København Karateklubs reklamefilm er på YouTube

Er du mellem 7 og 12 år? Så se med her!

Du kan se vores lille film direkte på YouTube i større format her - husk endelig at 'like' den!

Kyu-graduering og juleafslutning 2018

Lørdag den 15. december 2018 er der kyu-graduering i København Karateklub. Hent gradueringsplanen med tiderne som pdf-dokument her.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 29. november til din instruktør. Det koster 200 kr. at deltage (pris inkl. evt. nyt bælte eller striber).

Juleafslutning
Vi holder fælles juleafslutning mandag d. 17. december (børn 16.30-17.30, ungdomsholdet 17.30-18.30, alle voksenhold 18.30-19.45).

Glædelig jul!

Dan-graduering

Tidsplanen for dan-gradueringen søndag d. 16. december i Nykøbing er ændret som følger:

Juniorer (under 18 år): kl. 8.30 - 11.00

Shodan og nidan (+18 år, 1. dan og 2. dan): kl. 12.00 - 14.30
Sandan og yondan (3. dan og 4. dan): kl. 14.30 - 17.00

Husk at medbringe:
Medlems-pas med vellignende foto
Rigeligt vand
Kamphandsker og tandbeskytter
Og selvfølgelig... en nystrøget gi!

Årets julegave!

Karatetaske med karatelogo og navn

Køb en kraftig og lækker kvalitetstaske med "København Karateklub", Goju Ryu-logo og dit eget navn på. Eller giv den  som julegave!

Tasker fås i to størrelser og i sort og rød.

Str. 75 liter kr. 500,-

Str. 42 liter kr. 400,-

Du kan bestille og betale på KlubModul indtil
2. december.

Taskerne udleveres på klubbens kontor fra mandag d.10. december. Husk at medbringe din kvittering.

Læs artikler skrevet af klubbens medlemmer og andre i Goju Ryu-familien

'Man kan forsvare dem der bliver moppet'

Traditionen tro åbnede klubben igen i år dørene til et intro-kursus for unge Frederiksberg-borgere på 7-10 år. Hør hvad de fik ud af oplevelsen.

Kakie
Af Sensei Casper Petersen

Op til sin 5. dan-graduering fik Sensei Casper til opgave at beskrive kakie - en måde at træne nærkampsteknikker på, som er helt unik for Gujo-Ryu.

Karate blev en livsstil

En karateopvisning i 1993 fik stor betydning for Casper Petersen. I år kan han fejre 25 års jubilæum for sit engagement i København Karateklub.

Email-signatur og Facebook

'Like' os på Facebook

Gå ind på klubbens officielle Facebook-side og 'like' den på adressen:
www.facebook.com/kbhkarate!

Få klubbens maskot, Miki, som animeret email-signatur

Pep dine emails op og reklamér for København Karateklub på samme tid ved at indsætte en animeret udgave af vores maskot i bunden af dine emails. Klik her og se hvordan du gør!

Træningstider, efterår 2018

Mandag den 13. august starter efterårssæsonen. Se træningstiderne her. Download PDF med tiderne her.