Velkommen til København Karateklub

Nye medlemmer:

Hvis du gerne vil med på vores begynderhold, kan du melde dig ind online her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende prøvetime - når som helst!

Læs mere under "Bliv medlem" i menuen til højre, hvor du også finder en masse information om både klubben og karate. Du kan melde dig ind her.

Vi bor 100 meter fra Metroen, indgang i gården. Se kort her.

Information in English here.

Se vores karatefilm

København Karateklubs reklamefilm er på YouTube

Er du mellem 6 og 12 år? Så se med her!

Du kan se vores lille film direkte på YouTube i større format her - husk endelig at 'like' den!

Karatebiograf

Fredag d. 13. september (bemærk ny dato) holder vi karatebiograf for alle vores børn og unge.

Kl. 16:00 - 18:15 vises der film for alle børneholdene.

Kl. 18:45 - 21:30 vises der film for ungdomsholdet (klubben giver pizza til filmen).

Der vil være mulighed for at købe sodavand og popcorn til 5 kr. - så husk småpenge!

Tilmelding til karatebiograf foregår på Klub-Modul, og det er gratis. Så kom og se

en film og hyg dig med dit hold og resten af børnene i klubben :-)

Download invitation som PDF her.

Sommer-nyt

Kære medlemmer! På mandag går det løs, og vi er SÅ klar til at starte endnu en karatesæson!

I løbet af sommeren har mange medlemmer og instruktører ikke ligget på den lade side. En gruppe af vores dygtige unge instruktører, Helena, Johan og Victor, startede sommeren op med at lave et to-dages træningsarrangement for en masse karate-interesserede skolebørn, som vi forhåbentlig alle ser på begynderholdet til sæsonstart.

Sommertræningen i klubben har kørt to gange om ugen, hele sommeren igennem, med skiftende instruktører, til stor glæde for alle dem, som ikke har kunnet lade karaten ligge - og det har der heldigvis været rigtig mange som ikke kunne. Tak for den store opbakning!

I slutningen af juli/starten af august var stor gruppe fra klubben af sted til det internationale gasshuku (trænings-samling) i Naha på Okinawa i Japan. Turen bød på mange timers træning sammen med ca. 1300 karate-kaer fra hele verden. Samtidig fejrede vi også vores organisations 40-års jubilæum. Se billeder fra turen i fotoalbummet.

Motiverede og udhvilede, er vores instruktører klar til at tage i mod jer alle i klubben igen mandag d. 12. august - vi glæder os!!

Bind dit karatebælte rigtigt!

Det kan være svært at få bundet sit karatebælte rigtigt. Men nu er der heldigvis hjælp på vej.

Problemer? Så følg vejledningen her :)

Læs artikler skrevet af klubbens medlemmer og andre i Goju Ryu-familien

Karate er mange ting

En flok glade børn oplevede nogle af karatens mange facetter, da klubben afholdt den årlige to-dages introduktions-event for børn i sommerferien.
Læs her.

Tre guld- og en sølvmedalje!

Ved Stilmesterskabet i Idrætshuset på Østerbro vandt Max hele fire medaljer, to guld i kata og én guld og en sølv i kumite.

Kakie
Af Sensei Casper Petersen

Op til sin 5. dan-graduering fik Sensei Casper til opgave at beskrive kakie - en måde at træne nærkampsteknikker på, som er helt unik for Gujo-Ryu.

Graduering, sommer 2019

Lørdag den 15. juni var der kyu-graduering i København Karateklub.

Tak for nogle fantastisk flotte gradueringer i dag. Dagen igennem blev hele 132 medlemmer gradueret - godt gået!

Søndag den 16. juni blev der afholdt dan-graduering i klubben. Efter nogle super præstationer dagen igennem har klubben nu fået 12 nye dan-grader.

Stort stort tillykke med jeres flotte graduering!

Se billederne fra begge gradueringer i fotoalbummet her.

De nye dan-grader er:

Kakyu shodan:
Viggo Hemmingsen
Maria Bennike

Chukyu Shodan:
Neo Gottlieb
Victor Johannessen-Henry

Shodan:
Gitte Fahnøe
Thomas E. Nielsen
Søren Sørensen
Niels Bahn Christensen
Yondan:

Sensei Jens Vissing

Godan:

Sensei Kenneth A. Nielsen
Sensei Ken Larsen
Sensei Jan H. Larsen

Email-signatur og Facebook

'Like' os på Facebook

Gå ind på klubbens officielle Facebook-side og 'like' den på adressen:
www.facebook.com/kbhkarate!

Få klubbens maskot, Miki, som animeret email-signatur

Pep dine emails op og reklamér for København Karateklub på samme tid ved at indsætte en animeret udgave af vores maskot i bunden af dine emails. Klik her og se hvordan du gør!

Træningstider, efterår 2019

Mandag den 12. august starter efterårssæsonen. Se træningstiderne her. Download PDF med tiderne her.