Velkommen til København Karateklub

Nye medlemmer:

Hvis du gerne vil med på vores begynderhold, kan du melde dig ind online her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende prøvetime - når som helst!

Læs mere under "Bliv medlem" i menuen til højre, hvor du også finder en masse information om både klubben og karate. Du kan melde dig ind her.

Vi bor 100 meter fra Metroen, indgang i gården. Se kort her.

Information in English here.

Se vores karatefilm

København Karateklubs reklamefilm er på YouTube

Er du mellem 6 og 12 år? Så se med her!

Du kan se vores lille film direkte på YouTube i større format her - husk endelig at 'like' den!

OBS - Nye parkeringsregler

Til alle brugere af parkeringspladser i gården:

Den nye ejer af ejendommen har indført nye regler for parkering.

P-pladser med København Karateklub på skiltet er reserveret til klubbens instruktører. Disse skal have bilens nummerplade registreret for at kunne benytte pladserne. Parkering uden registrering på p-pladser med navn medfører bøde.

Andre kan benytte gæste-pladserne - dvs. pladser hvor der ikke er skiltet med et navn. Her er første time gratis. Parkering  udover 1 time betales via  EasyPark- app'en.

Graduering, sommer 2020

På grund af corona-situationen blev sommerens kyu-gradueringer afholdt på en lidt anderledes måde, fordelt over hele ugen. Vi havde i alt 120 elever til graduering.

Tak for en fantastisk graduering med en imponerende god opbakning på trods af de
specielle omstændigheder.

Søndag den 21. juni blev der afholdt dan-graduering i Nykøbing F, og alle vores fem deltagere bestod med stort bravour!

Tillykke til alle med jeres flotte graduering!

Se billederne fra både kyu-gradueringen og dan-gradueringen i fotoalbummet.

De nye dan-grader er:

Yondan:
Signe Gamborg Nielsen
Rikke Hein-rasmussen
Shodan:
Mollie Eggertsen

Junior-shodan:
Helena Ivkovic
Victor Koldbech

Portræt af Marousca

At træne karate er en glæde - ikke mindst, når det lykkes at gøre det bedre end for lidt siden

Marousca er 77 år og har dyrket Okinawa Goju Ryu karate i 17 år. Hun har gennem en årrække været formand for København Karateklub. Her er et interview med Marousca.

Hvorfor startede du til kampsport?

Det, der fik mig til at begynde at træne karate, opstod for 27 år siden. Min datter Anna kom hjem og sagde: "Jeg skal gå til karate." Det afviste jeg, men sagde ok til at gå med i karateklubben - København Karateklub, som på det tidspunkt havde adresse på Mariendalsvej på Frederiksberg. Straks vi kom ind ad døren i klubben blev jeg "ramt" af den gode stemning.

Læs hele interviewet her.

Læs artikler skrevet af klubbens medlemmer og andre i Goju Ryu-familien

Portræt af Marousca
Interview

Sommer-karate på Ærø
Af Fie Lyster

I sommerferien blev der afholdt et to-dages karatekursus for børn på Ærø, hvor der ellers ikke er mulighed for at træne karate.

Kakie
Af Sensei Casper Petersen

Op til sin 5. dan-graduering fik Sensei Casper til opgave at beskrive kakie - en måde at træne nærkampsteknikker på, som er helt unik for Gujo-Ryu.

Træningstider, efterår 2020

Mandag den 10. august starter efterårssæsonen. Se træningstiderne her. Download PDF med tiderne her.