Velkommen til København Karateklub

Nye medlemmer:

Hvis du gerne vil med på vores begynderhold, som starter op i januar og august, kan du melde dig ind online her på hjemmesiden. Du kan også begynde med at komme forbi til en uforpligtende prøvetime.

Læs mere under "Bliv medlem" i menuen til højre, hvor du også finder en masse information om både klubben og karate. Du kan melde dig ind her.

Vi bor 100 meter fra Metroen, indgang i gården. Se kort her.

Information in English here.

Se vores karatefilm

København Karateklubs reklamefilm er på YouTube

Er du mellem 7 og 12 år? Så se med her!

Du kan se vores lille film direkte på YouTube i større format her - husk endelig at 'like' den!

Efterårsferie

Træning i uge 42 (fra 15. oktober)

Alle børnehold og ungdomsholdet holder ferie. Voksenholdene træner på følgende tider:

Sortbælter, 1. - 5. dan
Mandag d. 15. oktober kl. 18.00 - 19.15
Torsdag d. 18. oktober kl. 18.00 - 19.15

Voksne, 5. ho - 1. kyu
Mandag d. 15. oktober kl. 19.15 - 20.30
Torsdag d. 18. oktober kl. 19.15 - 20.30

Voksne, 9. ho - 5. ho
Mandag d. 15. oktober kl. 19.15 - 20.30
Torsdag d. 18. oktober kl. 19.15 - 20.30

Voksne, begyndere
Tirsdag d. 16. oktober kl. 18.15 - 19.30
Torsdag d. 18. oktober kl. 19.45 - 21.00

BEMÆRK - AT BEGGE OMKLÆDNINGSRUM ER LUKKET I UGE 42 PGA. MALER. DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT GÅ I BAD EFTER TRÆNING, OG OMKLÆDNING SKAL FOREGÅ HJEMMEFRA ELLER PÅ TOILETTERNE.

Dansk gasshuku, efterår 2018

Weekenden 10-11. november i Nykøbing Falster Hallen

Gasshuku for børn & unge er lørdag d. 10. kl. 9.00-13.00.

Bus til gasshukuet kører fra klubben kl. 6.45 (mødetid 6.30) og retur ved gasshukuets afslutning ca. 13.30 (forventes tilbage i københavn kl. ca. 15.00). Pris for bus kr. 150.

Gasshuku for voksne er lørdag den 10. kl. 14.00-18.00 og søndag den 11.
kl. 10.00-16.00.

Download PDF-invitation for børn her og voksne her. Al tilmelding via Klub-Modul (ikke til din instruktør, som der står i invitationerne).

Instruktører:

Sensei Masuyama, 8. Dan
Sensei Henrik Larsen, 8. dan World Vice Chief Instructor IOGKG
Sensei Torben Svendsen, 7. dan
Sensei Sydnie, 6. dan

Sommer-karate-intro for børn

Traditionen tro åbnede København Karateklub  igen i år de to første dage i skolernes sommerferie dørene for unge Frederiksberg-borgere på 7-10 år. De skulle opleve lidt af, hvordan det er at træne karate.

Tre af klubbens dygtige, unge instruktører, Malin, Olivia og Helena, havde planlagt aktiviteterne, så der både var tid til den alvorlige side af karatekulturen og lidt sjov og leg.

Børnene blev introduceret for japanske traditioner som hvordan man færdes i klubben, går ind og ud af dojoen (træningssalen) og hilser på hinanden.

Og så var der ellers tid til at lave en masse sjove karatelege, og til sidst at se en karatefilm med guf og hygge.

Læs hele artiklen her, og hør hvad deltagerne fik ud af oplevelsen.

Graduering, sommer 2018

Lørdag den 16. juni var der kyu-graduering i København Karateklub. 144 karate-ka'er blev gradueret.

Søndag den 17. juni blev der afholdt dan-graduering i klubben. Alle vores aspiranter bestod, og klubben har således fået hele 12 nye dan-grader.

Stort stort tillykke med jeres flotte graduering!

Se billederne fra begge gradueringer i fotoalbummet her.

De nye dan-grader er:

Kakyu shodan:
Frida Lorentzen
Dicte Kaptain

Chukyu Shodan:
Johan Wandler

Shodan:
Lars Reul
Camilla Lund Rasmussen
Kristine Helgeland

Nidan:
Jasmine Zulfovski

Dorthe Aubertin

Sandan:

Sensei Dennis Jacolbe

Yondan:
Sensei Jens Ekelund
Sensei Peter Graabæk
Sensei Stijn Mul

Stilartsmesterskab 2018

21 medaljer til København Karateklub!

Tak for en helt imponerende indsats ved årets Stilartsmesterskab i dag lørdag d. 17. marts i Vordingborg. I gjorde det fantastisk godt alle sammen!

Stævnet i år var utrolig stort med over 250 deltagere fra forskellige klubber fra hele Danmark. København Karateklub stillede med 41 deltagere deltagere hvilket i sig selv er rigtig flot!

Jeres præstation blev dog ikke mindre flot af, at vi kom hjem med hele 21 medaljer – 8 guld, 5 sølv og 8 bronze – hvilket gjorde os til den næstmest vindende klub!

Se listen over medaljetagere her Billeder i fotoalbummet her.

Klubmesterskab 2018

Lørdag den 3. marts holdt vi det årlige klubmesterskab i Mariendalshallen

Tusind tak for et fantastisk godt stævne i går d. 3. marts, som foregik i den helt rigtige ånd.

Vi var ca. 100 deltagere til stævnet. I gjorde det virkelig godt alle sammen - I tog alle udfordringen op, fandt modet og gik ind på arealet. Flotte præstationer i såvel holdkata, kata og kumite!

Oss

Sensei Casper

Se de mange billeder i fotoalbummet

Læs artikler skrevet af klubbens medlemmer og andre i Goju Ryu-familien

'Man kan forsvare dem der bliver moppet'

Traditionen tro åbnede klubben igen i år dørene til et intro-kursus for unge Frederiksberg-borgere på 7-10 år. Hør hvad de fik ud af oplevelsen.

Kakie
Af Sensei Casper Petersen

Op til sin 5. dan-graduering fik Sensei Casper til opgave at beskrive kakie - en måde at træne nærkampsteknikker på, som er helt unik for Gujo-Ryu.

Karate blev en livsstil

En karateopvisning i 1993 fik stor betydning for Casper Petersen. I år kan han fejre 25 års jubilæum for sit engagement i København Karateklub.

Email-signatur og Facebook

'Like' os på Facebook

Gå ind på klubbens officielle Facebook-side og 'like' den på adressen:
www.facebook.com/kbhkarate!

Få klubbens maskot, Miki, som animeret email-signatur

Pep dine emails op og reklamér for København Karateklub på samme tid ved at indsætte en animeret udgave af vores maskot i bunden af dine emails. Klik her og se hvordan du gør!

Træningstider, efterår 2018

Mandag den 13. august starter efterårssæsonen. Se træningstiderne her. Download PDF med tiderne her.