Begynderhold for børn, unge og voksne

København Karateklubs maskot, MikiVil du træne karate i københavn karateklub?

Mangler du sjove og anderledes udfordringer i hverdagen?

Er du træt af de triste løbeture helt alene?

Kunne du tænke dig at blive en del af en individuel holdsport,
hvor sved på panden og røde kinder kun er en god ting?

- Så er karate svaret!

I København Karateklub er alle velkomne uanset alder, køn
og erfaring. Dog skal man minimum være fyldt 7 år for at starte.

Året er inddelt i to sæsoner, hhv. forår og efterår. Forårssæsonen starter i januar og afsluttes i juni. Efterårssæsonen starter i august og afsluttes i december. De konkrete datoer fremgår af hjemmesidens kalender.

Vil du gerne se klubben an, inden du tager endelig stilling til, om du vil være medlem, er du velkommen til at deltage i træningen et par gange, før du beslutter dig. Du behøver ingen aftale, du skal blot møde op omklædt i træningstøj, med bare fødder og klar på starttidspunktet. Alle hold træner to gange om ugen. Se begynderholdenes træningstider her.

Men bemærk venligst, at særligt børnebegynderholdet meget hurtigt bliver fuldtegnet. Da tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet, gælder det om at få tilmeldt sig og betalt hurtigst muligt. Vi kan derfor ikke garantere, at der stadig er plads på holdet, selvom man møder op til prøvetræning.

Indmeldelse foretages via vores medlemssystem "Klub-modul".

Hvis du vil vide mere om klubben og træningen, kan du skrive til Claus Nielsen via menuen kontakt.

Vel mødt i København Karateklub!