Email-signatur

Få København Karateklubs maskot, Miki, som animeret email-signatur

Pep dine emails op og reklamér for København Karateklub på samme tid! Som noget helt nyt

kan du nu indsætte en animeret udgave af vores maskot i bunden af dine emails.

Vælg mellem to forskellige versioner, som vist nedenfor (tema kan variere efter årstiden :)

Email-signatur, version 1

Email-signatur, version 2

Sådan gør du:

Gmail (Google):

1) Kopiér GIF-animationens web-adresse (URL) fra tekstfeltet nedenfor.

2) Log ind på din Gmail-konto, klik på menuen med tandhjul-ikonet, og vælg "Indstillinger" (Settings).

3) Find punktet "Signatur", slå funktionen til og klik på ikonet for "Indsæt billede" (Insert Image).

4) Indsæt den kopierede tekst i tekstfeltet "Webadresse til billede" (Image URL).

5) Husk at klikke på "Gem ændringer" (Save Changes) nederst på siden.

Bemærk: Hvis du foretrækker version 2 af banneret i stedet for version 1, skal du bare erstatte 1-tallet
i filnavnet med et 2-tal.

Hotmail (Windows Live):

1) Kopiér HTML-koden fra tekstfeltet nedenfor.

2) Log ind på din Hotmail-konto, klik på menuen "Indstillinger" (Options), og vælg "Flere indstillinger".

3) Klik på punktet "Skrifttype og signatur for meddelelse" (Message font and signature).

4) Under "Personlig signatur", vælg "Rediger i HTML" (Edit in HTML) fra rullemenuen.

5) Indsæt den kopierede tekst i det store tekstfelt og klik "Gem".

i filnavnet med et 2-tal.

Outlook Express (Windows Mail i Vista):

1) Download filen maskot_signatur.html (Windows: højreklik på filnavnet og vælg "Gem som..." el. lign.).

2) Gem filen på din egen computer et sted, hvor du kan finde den.

3) I Outlook Express (eller Windows Mail), vælg menupunkt "Tools/Options" (eller tilsvarende på dansk).

4) Vælg fanebladet "Signatures" og klik på knappen "New" (eller tilsvarende på dansk).

5) Nedenunder, i stedet for at indsætte en signaturtekst, vælg "File" (el. tilsvarende), klik "Browse" (Gennemse) og vælg filen "maskot_signatur.html" fra der, hvor du gemte den. Bemærk: Hvis filen ikke er synlig i mappen, kan du vælge "HTML-filer" fra rullemenuen, så skulle den kunne ses.

6) Husk at sætte flueben øverst, ud for "Tilføj signatur til alle udgående beskeder" (el. lign.).

7) Klik OK for at lukke vinduet.

Bemærk: Hvis du foretrækker version 2 af banneret i stedet for version 1, skal du åbne filen "maskot_signatur.html"
i et tekstprogram og erstatte 1-tallet i filnavnet med et 2-tal.

Andre email-systemer...

Der findes naturligvis mange andre email-klienter af forskellig slags. Hvis du mener, her mangler anvisninger til andre systemer, skal du være velkommen til at udarbejde en sådan og sende den til webmaster@kbhkarateklub.dk.

Reklamér for København Karateklub på din hjemmeside

Hvis du har en pæn firmahjemmeside el. lign. med et rimeligt antal besøgende, kunne det måske være interessant at reklamere for karateklubben der med et animeret banner. Det kan gøres ganske enkelt ved at inkorporere koden fra Hotmail-tekstfeltet ovenfor i hjemmesiden.

Hvis potentialet er tilstrækkeligt stort, har vi også mulighed for at udforme banneret i et format, der passer godt til hjemmesiden. Det kræver selvfølgelig lidt ekstra arbejde. Men send os en email på webmaster@kbhkarateklub.dk, og lad os se på det.