En karateklub med ildhu, tålmodighed og humor

Af Line Andersen

Brev fra forælder til barn i klubben:

Det jeg virkelig har bidt mærke i ved jeres klub er den ildhu, som samtlige involverede i klubben udviser.

Jeg har aldrig selv været en del af en sportsklub/karateskole, så det er en hel ny verden for mig.

En ting i starten, da det hele var nyt og nogle gange lidt overvældende for Elliott, da han var begynder: Der blev fulgt op på om han var OK.

Til min store overraskelse blev der ringet privat for at høre, om han også havde mod på at komme igen ugen efter.

Det havde han heldigvis. Og selvom at han lige skulle finde ud af, at karate ikke bare er saksespark og fancy moves, har han virkelig fundet interessen og respekten for det, han lærer hver mandag og torsdag.

Tak til de unge mennesker, der gider bruge deres tid på at lære fra sig med stor tålmodighed og humor.

Oss!

Line Andersen, mor til Elliot

Elliots hold efter graduering, julen 2012

Elliots hold efter graduering, julen 2012.