Velkommen til København Karateklub

Nye medlemmer:

Hvis du gerne vil med på vores begynderhold, som starter op i januar og august, kan du melde dig ind online her på hjemmesiden. Du kan også begynde med at komme forbi til en uforpligtende prøvetime.

Læs mere under "Bliv medlem" i menuen til højre, hvor du også finder en masse information om både klubben og karate. Du kan melde dig ind her.

Vi bor 100 meter fra Metroen, indgang i gården. Se kort her.

Information in English here.

Se vores karatefilm

København Karateklubs reklamefilm er på YouTube

Er du mellem 7 og 12 år? Så se med her!

Du kan se vores lille film direkte på YouTube i større format her - husk endelig at 'like' den!

Sommertræning

HUSK at der sommeren igennem er træning hver mandag og torsdag kl. 18.30-20.00.

Træningerne er med forskellige instruktører, og derfor også med forskellige indgangsvinkler.

Alle voksne og unge er velkomne uanset grad. Så grib chancen for at træne sammen med dem fra klubbens øvrige hold - en sjov, anderledes og lærerig oplevelse!

Første sommertræning er mandag den 25. juni, den sidste er torsdag den 2. august. Efterårssæsonen begynder mandag den 13. august.

God sommer!

Graduering, sommer 2018

Lørdag den 16. juni var der kyu-graduering i København Karateklub. 144 karate-ka'er blev gradueret.

Søndag den 17. juni blev der afholdt dan-graduering i klubben. Alle vores aspiranter bestod, og klubben har således fået hele 12 nye dan-grader.

Stort stort tillykke med jeres flotte graduering!

Se billederne fra begge gradueringer i fotoalbummet her.

De nye dan-grader er:

Kakyu shodan:
Frida Lorentzen
Dicte Kaptain

Chukyu Shodan:
Johan Wandler

Shodan:
Lars Reul
Camilla Lund Rasmussen
Kristine Helgeland

Nidan:
Jasmine Zulfovski

Dorthe Aubertin

Sandan:

Sensei Dennis Jacolbe

Yondan:
Sensei Jens Ekelund
Sensei Peter Graabæk
Sensei Stijn Mul

Stilartsmesterskab 2018

21 medaljer til København Karateklub!

Tak for en helt imponerende indsats ved årets Stilartsmesterskab i dag lørdag d. 17. marts i Vordingborg. I gjorde det fantastisk godt alle sammen!

Stævnet i år var utrolig stort med over 250 deltagere fra forskellige klubber fra hele Danmark. København Karateklub stillede med 41 deltagere deltagere hvilket i sig selv er rigtig flot!

Jeres præstation blev dog ikke mindre flot af, at vi kom hjem med hele 21 medaljer – 8 guld, 5 sølv og 8 bronze – hvilket gjorde os til den næstmest vindende klub!

Se listen over medaljetagere her Billeder i fotoalbummet her.

Klubmesterskab 2018

Lørdag den 3. marts holdt vi det årlige klubmesterskab i Mariendalshallen

Tusind tak for et fantastisk godt stævne i går d. 3. marts, som foregik i den helt rigtige ånd.

Vi var ca. 100 deltagere til stævnet. I gjorde det virkelig godt alle sammen - I tog alle udfordringen op, fandt modet og gik ind på arealet. Flotte præstationer i såvel holdkata, kata og kumite!

Oss

Sensei Casper

Se de mange billeder i fotoalbummet

Karate blev en livsstil

Sensei Caspers første 25 år i klubben - tillykke med jubilæet!

En karateopvisning på en sommerdag på Godthåbsvej i 1993 fik stor betydning for Casper Petersen. Det er indtil videre blevet til 25 års dedikeret engagement i København Karateklub.

Den tiårige Casper vidste på det tidspunkt ikke noget om karate. Men det blev der snart lavet om på.

Læs formand Marousca Helqvists artikel om Sensei Casper her.

Læs artikler skrevet af klubbens medlemmer og andre i Goju Ryu-familien

Kakie
Af Sensei Casper Petersen

I forbindelse med sin 5. dan-graduering fik Sensei Casper til opgave at beskrive kakie - en særlig måde at træne nærkampsteknikker på, som er helt unik for Gujo-Ryu.

Karate blev en livsstil

En karateopvisning i 1993 fik stor betydning for Casper Petersen. I år kan han fejre 25 års jubilæum for sit engagement i København Karateklub.

Sommercamp
Af Olivia Jepsen

I slutningen af sommerferien var over tyve seje karatekaer på sommercamp på Falster fyldt med hygge, alternativ træning, motion og leg.

Gasshuku i Prag

Den smukke by Prag var rammen om årets europæiske gasshuku, hvor 11 karate-ka'er fra København Karateklub fik både karate og øl i verdensklasse.

Email-signatur og Facebook

'Like' os på Facebook

Gå ind på klubbens officielle Facebook-side og 'like' den på adressen:
www.facebook.com/kbhkarate!

Få klubbens maskot, Miki, som animeret email-signatur

Pep dine emails op og reklamér for København Karateklub på samme tid ved at indsætte en animeret udgave af vores maskot i bunden af dine emails. Klik her og se hvordan du gør!

Træningstider, efterår 2018

Mandag den 13. august starter efterårssæsonen. Se træningstiderne her. Download PDF med tiderne her.