Om København Karateklub

København Karateklub blev stiftet i 1985 af Sensei Martin Bille-Hansen, men er siden 2004 blevet ledet af chefinstruktør Sensei Casper Petersen. På trods af sit navn, har klubben i hele sin eksistens haft adresse på Frederiksberg.

Klubben startede ydmygt i diverse gymnastiksale rundt om på Frederiksberg, men fik senere egne lokaler på Mariendalsvej, hvor vi trænede frem til 2005.

I dag har København Karateklub trænings- og klubfaciliteter med to fuldt udstyrede dojoer med sportsgulv, spejle og shind, opvarmningsareal, medlemscafé samt administrationslokaler på Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg.

København Karateklub er i dag Danmarks næststørste karateklub med mere end 350 medlemmer. Klubben træner traditionel karate inden for stilarten Okinawa Goju Ryu – ”Den hårde og bløde stil” - og København Karateklub udmærker sig ved at være en breddeklub, som rummer eliten. Vores særlige værdier er kendetegnet ved et højt sportsligt niveau og et fint socialt miljø, hvor man kan dyrke karate og hygge sig sammen uanset religion og politisk ståsted. I 2007 blev klubben kåret som årets forening af DGI, bl.a. for sit store arbejde med integration af børn og unge med anden etnisk baggrund end dansk. Klubben er i det daglige et væsentligt samlingspunkt for mange unge fra lokalmiljøet.

Kontaktinfo:

København Karateklub
Bernhard Bangs Allé 27, 1. sal
2000 Frederiksberg
CVR-nr.: 29 94 80 89

Email: Brug kontaktformularen her.