Idrætspris til sensei Casper

Pressemeddelelse idrætspris til 26-årige chefinstruktør i karate sensei Casper

Chefinstruktør sensei Casper Petersen, København Karateklub blev den 25. marts 2010 ved Frederiksberg Idrætsunions (FIU) repræsentantskabsmøde i Frederiksberghallerne hædret med Nordeafondens Idrætslederpris på 15.000,- kr.
Sensei Casper Petersen fik prisen for sin store, utrættelige og altid positive indsats i klubben, og fordi han på forbilledlig vis gennem flere år har udfyldt det ansvarsfulde og krævende job som chefinstruktør i København Karateklub. Casper er i det daglige en af hjørnestenene blandt de mange frivillige, der gør klubbens aktiviteter og resultater mulige. Dermed er Casper rollemodel for mange unge mennesker på Frederiksberg. Han er - som det blev fremhævet ved tildelingen - trods sin unge alder en fornem ambassadør for vores klub såvel som for karate i det hele taget.

Om sensei Casper Petersen
Alder 26 år, uddannet lærer. Medlem af København Karateklub siden 1993. Titel af Sensei og 3. dan inden for Okinawa Goju Ruy Karate - en milepæl kun få karateudøvere opnår i deres karatekarriere – han forbereder sig pt. på 4. dan prøven som foregår i København i sommer.
Chefinstruktør med bl.a. hovedansvar for træning i klubben og ledelse af klubbens mere end 25 frivillige instruktører.

Om København Karateklub
Klubben er med sine mere end 300 medlemmer Danmarks næststørste karateklub. Klubben har egnetrænings- og klubfaciliteter med 2 fuldt udstyrede dojoer med sportsgulv, spejle og shind, opvarmningsareal, egen café samt administrationslokaler på Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg- se meget mere på www.kbhkarate.dk
Vi træner traditionel karate inden for stilarten Okinawa Goju Ruy – ”Den hårde og bløde stil” - og København Karateklub udmærker sig ved at være en breddeklub, som rummer eliten.
I 2007 blev klubbenkåret som årets forening af DGI, bl.a. for sit store arbejde med integration af børn og unge med anden etnisk herkomst. Klubben er i det daglige et væsentligt samlingspunkt for mange unge fra lokalmiljøet.

København Karateklub blev etableret i 1985 og kan fejre 25 års jubilæum. Begivenheden bliver bl.a. fejret med vores klubmesterskaber den 10. april 2010 kl. 09-16i Mariendalshallen, Mariendalsvej 21 C, 2000Frederiksberg.

I forbindelse med klubmesterskabet er der opvisningfra nogle af klubbens forskellige hold.

Alle er velkomne til at overvære stævnet og opvisningen.

Marousca Helqvist
København Karateklub