Instruktørevent - helt i skoven!

Lørdag d. 15. august skød vi traditionen tro sæsonen i gang med et særligt arrangement for bestyrelsen, instruktørerne og hjælpeinstruktørerne som tak for deres indsats gennem det forgangne år.

Denne gang blev det dog lidt vildere end sædvanligt.

Vi mødtes foran klubben kl. 8.55, hvor vi blev hentet i bus og kørt til Vestsjælland, hvor der var booket et aktivt udendørs-arrangement til hele banden i Kragerup Klatrepark "Go High".

Klubben havde sørget for mad og drikke, og ellers var det
bare om at gå amok i klatrebaner i alle sværhedsgrader, fra
de grønne begynderbaner til den sværeste røde bane, der nåede helt op i 28 meters højde med en svævetur på over
400 meter. Den trak godt med kræfter ud af armene, da man skulle klatre på klatrevæg, svinge sig i tov og kravle fra det
ene frit svævende net til det andet, udspændt mellem træerne højt over jorden.

Vi skulle egentlig have kørt mod klubben igen kl. ca. 16.00, men der var selvfølgelig adskillige klatreaber, som ikke kunne løsrive sig, så klokken var næsten fem, inden vi fik vendt snuderne hjemad - trætte og udmattede, men alle med et tilfredshedens smil på læberne.

Se en lille fjollet film fra dagen herunder, og masser af billeder i fotoalbummet.