Graduering, sommer 2016

Lørdag d. 18. juni var der kyu-graduering i  København Karateklub. Tak for en flot indsats og stort tillykke med jeres nye grader!

Dagen efter, søndag d. 19. juni, blev der afholdt dan-graduering - også i København Karateklub. Her fik 7 at vores egne karate-ka’er en (ny) dan-grad.

Til junior-shodan bestod: Camilla Rohrsted, Carl Johan Waldorff og Emma Thaning.

Til senior-shodan bestod: Jasmine Zulfovski Hansen, Iben Birch Jensen, Dorthe Pernille Bøgvad Aubertin og Malene Rohrsted.

Ydermere bestod Bjarke, Bjarke og Pascal deres shodan-graduering under Budosai-gasshukuet på Okinawa.

Et MEGET stort tillykke til jer alle sammen, I lavede en utrolig flot præstation!  Se billederne af både kyu- og dan-grader i fotoalbummet her.