Hvad koster det at træne karate?

Hvis du efter de første gratis prøvetimer ønsker at blive medlem, kan du finde prisen i nedenstående skema. Bemærk, at du først er meldt ind, når du har betalt.

Ved indmeldelse betales der for en fuld sæson. Der er to sæsoner på et år, forårssæsonen der løber fra januar til juni og efterårssæsonen der løber fra august til december. Man kan kun betale for én sæson ad gangen.

Der er et indmeldelsesgebyr kr. 150,-. For indmeldelsesgebyret får du en medlemsbog og et organisationsmærke til din gi (karatedragt).

Kontingent for børnehold (7-17 år)

Pris pr. år (2 sæsoner)

Bemærk: søskende-rabat gives ikke længere.

Kontingent for voksenhold (18-25 år)

Pris pr. år (2 sæsoner)

Kontingent for voksenhold (over 25)

Passivt medlemsskab

Pris pr. år (2 sæsoner)

Gæstetræning for medlemmer fra andre IOGKF-klubber
For at benytte gæstetræningsordningen skal du kunne dokumentere, at du i forvejen er
kontingentbetalende medlem
i en anden klub under IOGKF.DK.

Første måned gratis og derefter 200 kr. pr. måned

Indmeldelse

Indmeldelse sker via vores online medlemssystem "Klub-modul". Betaling sker med dankort.
Du er først meldt ind, når du har betalt. Kontingent for efterfølgende sæsoner vil automatisk blive

trukket fra samme kort. Hvis dine kortoplysninger ændrer sig, bedes du venligst rette dem i din

profil i "Klub-modul" under "Mine tilmeldinger". Udmeldelse sker online under menuen "Kontakt".