Læs artikler

Nedenfor kan du læse forskellige artikler skrevet af klubbens medlemmer og andre i Goju Ryu-familien.

God fornøjelse!

Gasshuku i Prag

Den smukke by Prag var rammen om årets europæiske gasshuku, hvor 11 karate-ka'er fra København Karateklub fik både karate og øl i verdensklasse.

Sommercamp
Af Olivia Jepsen

I slutningen af sommerferien var over tyve seje karatekaer på sommercamp på Falster fyldt med hygge, alternativ træning, motion og leg.
Læs her.

At slås på den gode måde

Igen i år havde Ferieavisen inviteret børn på Frederiksberg til at opleve karate i to dage hos København Karateklub.
Læs her.

Rejsen til den opstigende sols land
Af Neo Gottlieb

En rejseberetning fra Japan og årets Budosai-arrangement på karatens fødeø, Okinawa.
Læs her.

Karate blev starten på sommerferien

København Karateklub lagde igen i år lokaler til en begivenhed, hvor 20 glade børn kom og oplevede karate i to dage.

Et mesterskab med stil
Af Neo Gottlieb

Det var et fedt mesterskab. Der var skarpe teknikker og god fokus hos karatefolkene fra landets Goju-Ryu klubber.
Læs her.

Træning og fællesskab giver indhold

Det fællesskab, vi har ud over træningen, er noget helt specielt for København Karateklub.

Da sensei Jan Meyer var på besøg
Af Anja Søllner

Mini-gashuku i København Karateklub med Sensei Jan Meyer, der normalt underviser i Nykøbing Karateklub.

Læs her.

Knust træ og opfyldte drømme
Af Jens Arnbak

Sensei Martin Bille-Hansen afholdt gennembrydningskursus i København Karateklub. Det blev dyrt i træ og beton!
Læs her.

Moren blev hooked på karate
Af Vibeke Vedenlov

Det her var jo ikke bare træning, men historie, kultur, livsanskuelse, fællesskab, helhed. En helt ny verden.

Stilartsmesterskab i Sakskøbing
Af Ellen Wandler

Lørdag den 29. marts 2014 afholdt IOGKF stilartsmesterskab i Sakskøbing. København Karateklub fik hele 32 medaljer!
Læs her.

Far og datter træner karate på samme hold

Louise Larsson og hendes far, Jan Jørgensen, træner karate på samme hold, begge med sort bælte. Det har givet dem et særligt forhold.
Læs her.

Da vi invaderede mafiaens ø
Af Josephine Rodinis Christensen

En personlig beretning fra det europæiske gasshuku 2013, der blev afholdt i Palermo på den italienske ø, Sicilien.

Overnatning i klubben
Af Mikkel Larsen og Amanda Pii Jæger

I januar overnattede ungdomsholdet i klubben. Læs en øjenvidneberetning fra et hektisk døgn med spil, mad, tryllekunster og andet spas.
Læs her.

En oplevelse udover det sædvanlige
Af Jasmine Zulfovski Hansen

Rejseberetning fra karatens fødested, Okinawa, og det internationale gasshuku, Budosai 2012.
Læs her

Karate er en del af min hverdag

Af Jais J. Kühnell

"Jeg ser ikke det at gå til karate som en sport, men mere som en del af min hverdag, jeg var nødt til at opdage først."

En karateklub med ildhu

Af Line Andersen

"Tak til de unge mennesker, der gider bruge deres tid på at lære fra sig med stor tålmodighed og humor."