Maskot

Mød København Karateklubs maskot, Miki (  på japansk)!

Miki er karateklubbens helt egen maskot, designet specielt til os. Han pryder allerede vores hjemmeside, plakater, opslag, indbydelser mv., og kan indtil videre fås på klubbens t-shirts til børn.

Med tiden vil han også være med i

klubbens malebog og alle mulige

andre sjove ting.

Indsæt ham som animeret signatur
i dine emails! (Se nedenfor)

Email-signatur

Få Miki som animeret email-signatur

Pep dine emails op og reklamér for København Karateklub på samme tid! Som noget helt nyt kan du nu indsætte en animeret udgave af vores maskot i bunden af dine emails. Klik her og se hvordan du gør!

Reklame-banner

Reklamér for København Karateklub på din hjemmeside

Hvis du har en pæn firmahjemmeside el. lign. med et rimeligt antal besøgende, kunne det måske være interessant at reklamere for karateklubben der med et animeret banner. Det kan gøres ganske enkelt ved at inkorporere koden fra Hotmail-tekstfeltet ovenfor i hjemmesiden.

Hvis potentialet er tilstrækkeligt stort, har vi også mulighed for at udforme banneret i et format, der passer godt til hjemmesiden. Det kræver selvfølgelig lidt ekstra arbejde. Men send os en email på webmaster@kbhkarateklub.dk, og lad os se på det.