Overnatning i klubben

Af Mikkel Larsen og Amanda Pii Jæger fra ungdomsholdet

Kinkakuji-templet (Guldpavillionen)

Den 5. januar 2013 overnattede ungdomsholdet i klubben. Arrangementet varede fra kl. 12 middag til samme tid næste dag.

Vi startede som altid med at dele flyers ud til beboerne i klubbens område. Bagefter gik vi trætte og ‘udmattede’ hjem til klubben, hvor der ventede os kage og saftevand. Casper, Ken og Nicklas havde forberedt fire lege for os! Den første gik ud på at være sammen to og to, for så at guide sin partner, der havde bind for øjnene, gennem en forhindringsbane. Der måtte kun guides gennem snak - ingen fysik kontakt. Selvfølgelig dystede to hold mod hinanden om at gøre det hurtigst.

Øl-stafet og  høvdingebold

Efter et par minutters fritid, var den næste leg klar: øl-stafet - dog med saftevand i stedet for øl. To dystede mod hinanden om at drikke et glas saftevand, løbe til den anden ende og først sætte sig i en hulahopring. Drengene klarede det en lille smule bedre end pigerne, selvom de prøvede deres bedste. Efter stafetten var der høvdingebold ude på måtterne. Der blev skudt til, og kampene var lige så hurtigt overstået, som drengene var til at sluge saftevand!

Indendørs sneboldkamp

Efter en længere forberedelse var Casper, Ken og Nicklas så klar med indendørs sneboldkamp med avispapirskugler i gaffatape inde i en mørkelagt dojo fyldt med røg, blinkende lys og forhindringer. Vi var delt op i 5 hold, der dystede mod hinanden. Hver vunden kamp gav 1 point. Vinderholdet fik æren af, efter de havde omarrangeret dojoen til deres fordel, en kamp mod Casper, Ken og Nicklas. Gæt hvem der sjovt nok vandt!

Stuuurrrr nummer!

Aftensmaden stod på madpandekager og sodavand eller saftevand til dem, der ikke havde fået nok tidligere. Til dessert var der is og et stort udvalg af vafler. Som aftenunderholdning, efter vi havde spist,  optrådte Mikkel Larsen med sit trylleshow, og alle folk tabte deres kæber, da han lavede det ene trick efter det andet.

Efter showet gik alle ind for at se film. Da projektoren var sat op og alle havde lagt sig godt til rette og fået noget slik og en sodavand, gik filmen i gang. Vi startede med at se animationskomedien "Ronald barbaren," der handler om en slap barbar, Ronald, som skal redde sin landsby, efter de er blevet taget til fange. Filmen var rigtig sjov og vi alle sad og grinte.

Efter filmen fik vi alle en lille tissepause, og så skulle vi se en anden film, superheltefilmen, "Captian America: The First Avenger," som handler om Steve Rogers, som bliver en superhelt, da han melder sig ind i hærens specielle supersoldatprogram.

Da filmen var slut, begyndte folk langsomt at gå i seng. Nogle faldt i søvn lige med samme, mens andre blev oppe til langt ud på natten og snakkede, men da klokken blev omkring halv 7 om morgenen, lå alle og sov.

Vi blev vækket klokken 8, sprang den sædvanlige løbetur over, og gik direkte til morgenmaden. Efter morgenmaden begyndte vi at rydde op, og så fik vi lov til at gå hjem.