Stilartsmesterskab i Sakskøbing

Af Ellen Wandler

Ellen (midt) med hendes holdkammerater

Lørdag den 29. marts 2014 var jeg til IOGKF’s stilartsmester-skab i Sakskøbing. Det var en stor turnering med deltagere fra hele landet. København Karateklub fik en masse medaljer med hjem - hele 32, fordelt på guld, sølv og bronze.

Stævnet blev holdt i en lille hal med seks arealer. Ved siden af

var der en svømmehal, som fristede en del. Jeg havde bare lyst

til at gå ind og bade, når min kategori var slut. Det var der bare

ikke tid til.

Vi var nemlig rigtig mange fra vores klub som stillede op, så vi havde travlt med at heppe, og se de andre få medaljer i hus. Jeg fik lov til at fotografere en masse, og jeg havde meget travlt med at få taget billeder af alle!

Da stævnet sluttede ved tre-tiden, var det ud i bussen og hjem. Det var tydeligt at mærke på folk, at de var trætte, for det havde været en lang dag. Vi startede klokken kvart i syv om morgenen, og var hjemme klokken halv fem om eftermiddagen.

Jeg havde en dejlig dag med nogle dejlige mennesker.

Ellen Wandler træner på ungdomsholdet i København Karateklub. Det har hun gjort siden januar 2008. I juni 2013 blev hun gradueret junior-sortbælte.

Bambusskov i Kyoto

Stilartsmesterskab 2014 i Sakskøbing-Hallen.