Træning og fællesskab giver indhold

En lang påske uden træning og fællesskab med de andre. Gien er længe klar, vasket og strøget – klar til en god og svedig træning. Selv gien synes at få abstinenser af ikke at blive kastet igennem de længe ventede træningstimer.

13. år nu med træning mindst to gange om ugen – først på Mariendalsvej og nu i vores dejlige lokaler her på Bernhard Bangs Alle.

Vi forsøger at forbedre vores lokaler, så de bliver mere indbydende og funktionelle. Der lægges et hav af frivillige arbejdstimer i klubben, ikke mindst når Sensei Ken tryller med sine håndværkerevner, så der på en weekend bliver sat vinduer op mellem to af vores dojoer, godt hjulpet af Sensei Jens. Der er sat ekstra træningsredskaber op i den ene dojo og i caféområdet er der opsat træningskrukker med sand og makiwara til fri afbenyttelse.

Cafeen kan både bruges som let træningsområde og hyggeområde for forældre, der venter på, at deres karatebørn er færdige med træningen. Der er wifi og selvbrygget kaffe i køkkenet.

Flotte lokaler er ikke nok, de skal jo bruges og det bliver de flittigt af børn, unge og voksne, når de bliver trænet af de mange frivillige instruktører. Uden dem ville det ikke være muligt at have en velfungerende karateklub.

Som opmuntring til de mange instruktører og bestyrelsen, som tak for jeres fantastiske indsats, bliver der også budt på udendørs events, som for eksempel klatredag med
"Go Hi" på Kragerup Gods. Det gav ømme armmuskler og trætte ben. Godt gået, idemagere. I er ret overbevisende!

I klubben har vi også tid til fest og andre fælles aktiviteter som filmaften for børnene, caféaften med foredrag om karatens historie - flot fortalt af Sensei Henrik Larsen fra Nykøbing Falster Karate Center, efterfulgt af oktoberfest med udklædning, dans og drinks til ud på de små timer.

Vi har dog plads til flere medlemmer - både af børn og voksne. Det arbejder vi på blandt andet med flotte biografreklamer, lille børnereklamespot på YouTube og nye PR-flyers som I alle kan hente på kontoret og dele ud til familie, venner og bekendte.

Det fællesskab, vi har ud over træningen, er noget helt specielt for København Karateklub. Vi mødes før og efter træningen, varmer lidt op, snakker og storgriner med hinanden på tværs af holdene.

En vigtigt ting: vi lærer hinanden at kende på tværs af bæltegraderne - alle i samme båd, alle er vi startet som begyndere.

København Karateklub kan noget særligt.