Frederikke tog sølv til VM

Lørdag d. 30. oktober deltog Frederikke Nielsen, fra København Karateklub, i VM hvor hun vandt en fantastisk flot sølvmedalje i seniorklassen for kvinder. Verdensmesterskabet blev afholdt i Stellenbosch i Sydafrika. Frederikkes præstation er den flotteste i hendes karate karriere og det største resultat klubben nogensinde har opnået.

En unik præstation

Det som er med til at gøre resultatet mere end ”fantastisk flot” - snare unikt er, at man til VM kæmper under nogle helt særlige regler. Normalt til danske og internationale stævner deltager man enten i kata (figurøvelser) eller i kumite (kamp). Til VM skal man kæmpe mod hver enkel modstander i både kata og kumite. Dette er med til at gøre stævnet ufattelig hårdt og svært, da kæmperne, som Frederikke, oftest er specialiseret indenfor et af områderne.

Om Frederikke

Frederikke er en flittig, stræbsom og ærekær udøver som altid yder sit bedste. Frederikke er fantastisk, at arbejde med da hun er utrolig seriøs. Hendes målrettede arbejdsindsats har nu båret frugt og jeg var rørt, glad og enormt stolt da hun ringede til mig fra Sydafrika for at fortælle om hendes resultat.

Oss

Sensei Casper