Karate for alle

Vil du eller dit barn prøve at træne karate? Kom og prøv en alsidig sport, og lær traditionel karate i en klub, der vægter fællesskabet højt.

Prøv karate gratis før du melder dig ind

Illustration

Du kan naturligvis få lov at være med og prøve træningen af, før du melder dig ind. Alt du skal gøre er blot at møde op til det hold, der passer din alder jf. træningstiderne nedenfor. Se hvor vi træner og kontakt os nedenfor for mere info.

Tilmeld dig eller dit barn prøvetræning hos os

Tilmeldingen garanterer ikke plads på holdet. Du er først garanteret plads, når du har meldt dig ind i klubben.
OBS! Du får ikke en bekræftelsesmail. Husk at du/I blot skal møde op i klubben når I kan til den træning du/I vil til prøvetræning hos.

Du er nu tilmeldt

Vi glæder os til at se dig til træningen.

Can't send form.

Please try again later.

Ved tilmelding accepterer du, at vi kan sende dig e-mails med kommunikation om karate og træningen. Det er ren service til dig fra os - ikke reklame.
Din data: Vil blive opbevaret fortroligt i vores system. Vi sletter al data efter endt prøveperiode på holdene.

Træningstider for begynderhold

• Børneholdet- 6-12 år

• Børneholdet- 6-12 år

• Ungdomsholdet - 13-17 år

• Ungdomsholdet - 13-17 år

• Voksenholdet - fra 18 år

• Voksenholdet - fra 18 år

Bliv medlem

Her kan du indmelde dig eller dit barn på et af vores begynderhold. Klik på knapperne herunder og gå direkte til indmeldingssiden. Hvis du ikke er begynder, klik da på 'Alle hold'.

Sted og kontaktinfo

Her træner vi

Berhard bangs alle 27, 2000 Frederiksberg v. Lindevang st.

Vil du vide mere?

Kontakt os her

Om os

København Karateklub er i dag Danmarks næststørste karateklub med mere end 350 medlemmer. Klubben træner traditionel karate inden for stilarten Okinawa Goju Ryu – ”Den hårde og bløde stil”
Vores særlige værdier er kendetegnet ved et højt sportsligt niveau og et fint socialt miljø, hvor man kan dyrke karate og hygge sig sammen uanset religion og politisk ståsted.
I 2007 blev klubben kåret som årets forening af DGI, bl.a. for sit store arbejde med integration af børn og unge med anden etnisk baggrund end dansk. Klubben er i det daglige et væsentligt samlingspunkt for mange unge fra lokalmiljøet.